Een nieuwe tuin, terras of schutting?

Bent u op zoek naar een professionele partij voor de aanleg of renovatie van uw tuin? Stigt Services is gespecialiseerd in de aanleg van terrassen, schuttingen, groenvoorzieningen, kunstgras, vlonders, deuren en nog veel meer!

Stigt Services garandeert u een onberispelijk geplaveid terras en kaarsrechte schuttingen, vlonders en deuren die ook nog op langere termijn, op een normale manier, afsluitbaar zijn. Wij zijn sinds begin 2007 actief in de regio Lansingerland, maar beschikken over ruim 25 jaar ervaring op het gebied van grond-, riolering-, en straatwerken.

Onze vergoeding geschiedt op uurbasis of projectbasis (aanneemsom). In onderling overleg worden daar vooraf duidelijke afspraken over gemaakt zodat u vooraf altijd weet waar u aan toe bent.

Natuurlijk gras of kunstgras?

De tijd dat kunstgras een gele, plastic uitstraling heeft, ligt ver achter ons. Heeft u al eens overwogen om kunstgras aan te leggen? Dit materiaal is niet alleen duurzaam en onderhoudsvriendelijk, maar is ook nauwelijks van echt gras te onderscheiden!

Bekijk de mogelijkheden

Ook voor een nieuw ontwerp

Ook voor een nieuw ontwerp kunnen wij u in contact brengen met de juiste persoon, wij hebben verschillende tuinarchitecten in ons netwerk voor elke stijl van klassiek tot modern.

Doet u ook liever zaken met één partij dan met een veelvoud aan leveranciers? Stigt Services verzorgt graag het hele proces rondom de aanleg van uw nieuwe tuin, terras of bestrating. Van de ontwerpfase tot het vakkundig aanbrengen van de hoogste kwaliteit materialen: wij zijn graag bij het gehele proces betrokken en adviseren u over de verschillende mogelijkheden.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Direct contact

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies op maat? Onze experts staan graag voor u klaar!

Roggeveld 26
2661 VJ Bergschenhoek

06 - 11 95 53 02
info@stigtservices.nl